Koos Pluymert geeft het stokje over aan Wim Bos

Koos Pluymert is per 1 januari 2021 met pensioen gegaan. Op 10 december jl. heeft Koos op een prachtige manier digitaal afscheid genomen van zijn grote netwerk. Uit de verhalen van klanten en (ex-)collega’s bleek de waardering voor hetgeen Koos betekend heeft voor het onderwijsveld en de mensen die daarin werken.

In 2006 was Koos één van de oprichters van LinQue Consult. Sindsdien heeft hij samen met Dorien Sluijter de directie gevoerd van LinQue Consult, naast zijn werk in en met de scholen. In de loop van de jaren heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd aan de expertiseontwikkeling en de waarde die LinQue heeft voor het onderwijsveld in onderwijs- en organisatieontwikkeling, training en coaching.

Wim Bos neemt het stokje over van Koos Pluymert. Samen met Dorien Sluijter vormt hij vanaf heden de directie van LinQue Consult. LinQue Consult blijft scholen, besturen, directies, onderwijsteams en overheden begeleiden en ondersteunen zoals ze dat al jaren doet naar alle tevredenheid van de klanten. Daarin nemen wij het gedachtegoed van Koos mee!

Koos blijft als associate partner aan LinQue Consult verbonden.