Wat is uw plan voor na de zomer?

Vanaf NU online ondersteuning bij het schrijven van uw (beleids)plannen

De komende maanden bent u samen met uw team wellicht al aan het nadenken over de activiteiten die u net vóór of juist na de zomer in uw school wilt oppakken. De meeste scholen zetten deze plannen voor de zomervakantie al uit, al of niet ondersteund door de strategische en/of schoolplannen. Wij denken graag met u mee over de realisatie van uw plannen en de ondersteuning hierbij. Op onze website treft u de thema’s waarbinnen wij werken: onderwijsadvies, organisatie-advies, leiderschap en professionalisering.

Hands-on werken aan beleidsplannen

Wij merken dat er juist nu vraag is naar hands-on ondersteuning bij het opstellen of uitwerken van beleidsstukken in het kader van bijvoorbeeld het strategisch meerjarenplan, het schoolplan, vaksectieplannen of de kwaliteitszorg (KA1) en/of de doorvertaling van deze stukken naar een jaarkalender of kwaliteitskalender. Schoolleiders en teamleiders weten vaak precies wat ze willen gaan doen als het gaat om visie & strategie, zij voeren hun plannen ook uit, maar vinden niet zelden momenten om beleid te formuleren en op te schrijven.

Een ondersteuning die wij juist in deze tijd prima online kunnen oppakken en waarmee wij u voor een deel kunnen ontzorgen. Wij hebben wel uw input nodig en u blijft eigenaar van de stukken. Op basis van verschillende korte online gesprekken met de schoolleiding of andere stakeholders werken wij uw plannen uit en komen met een halffabrikaat, dat weer verder uitgewerkt kan worden. We kunnen ook uw bestaande beleidsplannen vertalen naar One Page Plans of met u nadenken over vertaling van de plannen naar de teams, waardoor stappen gezet kunnen worden naar realisatie.

Vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een intake plannen, neemt u dan contact op Hens Galjaard, 06 502 103 73