Partners

Wij werken in de markt met verschillende partners samen en geloven in de kracht van een stevig en professioneel netwerk. Vanuit deze samenwerking geven wij vorm en inhoud aan het leren op scholen en in organisaties, ieder vanuit een eigen identiteit.


LinQue Consult werkt in InterimLinQue nauw samen met een groep zzp-ers, die wij inzetten bij interim-vraagstukken van onze klanten.


Samen met B&T werken wij in de pool Leren Verbeteren in opdracht van het Ministerie van OCW voor scholen met een onvoldoende beoordeling van de Onderwijsinspectie in het project Leren Verbeteren. Vanuit LinQue Consult werken Dorien Sluijter, Wim Bos en Erica ter Wee hieraan mee.

 

De post hbo-opleiding voor NOVO-procesbegeleiders verzorgen wij samen met Hogeschool KPZ. Voor meer informatie raadpleeg de website van de NOVO-opleiding.

 

Onze adviseur Jannie Steegenga werkt voor het Expertisepunt LOB als regiocontactpersoon. Daarnaast is LinQue Consult opgenomen bij het Expertisepunt LOB als één van de aanbieders van dienstverlening voor scholen op het gebied van LOB en loopbaanleren.

 


LinQue Consult werkt samen met e-Loo.  Zij ontwikkelen digitale tools, zoals de Digitale Observatie Tool (DOT), waarmee scholen hun onderwijsleerproces, personeelsbeleid en kwaliteitszorg professionaliseren. LinQue biedt scholen de mogelijkheid om deze tools stevig in de scholen te verankeren in de vorm van advies, training, coaching en begeleiding.