Wat

Organisatieontwikkeling, Onderwijsontwikkeling, Leiderschapontwikkeling, Interim management, Teamontwikkeling, Opleidingen.

Wij, de consultants van LinQue Consult, zijn in scholen en bedrijven altijd betrokken bij het leren en ontwikkelen van de professional en de organisatie. Dat kan op leerinhoudelijk terrein zijn, maar veelal ondersteunen we ook bij de ontwikkeling van optimale randvoorwaarden, zodat leren en ontwikkelen daadwerkelijk plaatsvindt vanuit schoolbeleid. We werken vooral binnen alle types van het onderwijs. Afhankelijk van de vraag, zijn we ook regelmatig buiten het onderwijs actief.

Ons werk bestaat onder meer uit

  • Organisatieontwikkeling (begeleiding van cultuurvraagstukken, visieontwikkeling, personeelsbeleid en interim management en projectmanagement)
  • Onderwijsontwikkeling (begeleiden bij ontwikkeling van de zorgsondersteuningsstructuur, het pedagogisch klimaat, didactische vaardigheden, kwaliteitsmanagement, competentie gericht leren en curriculumontwikkeling)
  • Leiderschapontwikkeling (coaching en training van directies, middenkader en (startende) leerkrachten, ontwikkelen van lerende teams)
  • Teamontwikkeling (verzorgen van supervisie, intervisie, collegiale coaching, ontwikkelen van teamleren en de onderlinge dialoog)
  • Opleidingen (wij verzorgen onder meer opleidingen voor onderwijsconsultants, assessoren en leiderschap)

en ja… bij alles dat we doen staat uw vraag, de vraag van onze klant, centraal. Om echt te weten wat we voor u kunnen doen, kunt u ons het beste bellen!