ONLINE informatiebijeenkomst opleiding NOVO-procesbegeleider

De wereld verandert en wij veranderen mee!

Veranderprocessen binnen organisaties in sectoren als onderwijs, zorg, welzijn en overheidsinstanties kunnen ingewikkeld zijn. Ben je actief betrokken bij dit soort veranderprocessen en wil je daarbij de dynamiek beter begrijpen en beïnvloeden, dan is de Post HBO opleiding tot NOVO-procesbegeleider een uitgelezen kans om je vaardigheden te vergroten. We bieden je een inspirerende opleiding die je hands-on tools geeft zodat je ‘morgen’ aan de slag kunt met innoveren, veranderen in je eigen organisatie.

Wij organiseren op een aantal momenten een ONLINE bijeenkomst voor iedereen die kennis wil maken met de NOVO-opleiding. We laten je op actieve wijze kennismaken met de opleiding en onze manier van werken.

Wat                 ONLINE informatiebijeenkomst opleiding NOVO-procesbegeleider
Duur               45 minuten
Wanneer

   • 13 april 2021 om 9.00 uur
   • 17 mei 2021 om 16.00 uur
   • 18 juni 2021 om 9.00 uur
   • 5 juli 2021 om 16.00 uur

Aanmelden     bij Roos Hagdorn: rooshagdorn@linqueconsult.nl
Waar                  na opgave ontvang je voor aanvang van de bijeenkomst een link

Oud-deelnemers geven aan met meer vertrouwen aan de slag te zijn met de innovaties in hun eigen organisatie of als extern adviseur met die van een opdrachtgever. Zij waarderen de NOVO-opleiding steevast met een 8,4 of hoger. In oktober 2021 gaat er weer een nieuwe groep van start. En jij kunt erbij zijn!

NOVO-procesbegeleider is dé opleiding voor veranderaars in sectoren als het onderwijs, de zorg, welzijn en de overheid.

Meer weten over de opleiding tot NOVO-procesbegeleider? Raadpleeg dan www.novo-procesbegeleider-phbo.nl  of neem contact op met Erica ter Wee, tel. 06 131 99 898,  ericaterwee@linqueconsult.nl