ONLINE coaching

Online coaching voor docenten, onderwijsondersteunend personeel, leidinggevenden

In deze tijd van online lesgeven, begeleiden en leidinggeven op afstand bestaat bij u wellicht de behoefte aan een sparringpartner. Er verandert nogal wat voor ons allemaal en er komt veel op ons af. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, juist in deze tijd, tegen iemand aan wilt praten, of een specialist nodig heeft voor een inhoudelijk complexe vraag.

Als docent, mentor, teamleider of directielid zoekt u mogelijk een moment om te sparren, te klankborden over wat er gebeurt in de school, in de les, in de individuele begeleiding van de leerling. Misschien heeft u praktische vragen over het lesgeven via teams, het vormgeven van een testmoment, het maken van een leuke, leerzame online-opdracht of heeft u meer persoonlijke vragen waarbij het fijn is om met een coach/specialist in gesprek te kunnen gaan.

LinQue Consult biedt daarom per direct de mogelijkheid om met één van onze coaches/specialisten online in gesprek te gaan. In het gesprek wordt in gezamenlijk overleg gekeken welke begeleiding nodig is en bespreken we de vervolgstappen.

Heeft u interesse, neem dan contact op met Hens Galjaard, 06 502 103 73