ONLINE informatiebijeenkomsten opleiding NOVO-procesbegeleider

 

Ben je actief betrokken bij veranderprocessen in sectoren als het onderwijs, de zorg of de overheid en wil je de dynamiek beter begrijpen en beïnvloeden, dan is de Post HBO opleiding tot NOVO-procesbegeleider een uitgelezen kans om je vaardigheden te vergroten. We bieden je een inspirerende opleiding die je hands-on tools geeft zodat je ‘morgen’ aan de slag kunt met innoveren, veranderen in je eigen organisatie. De opleiding start in oktober 2024. En jij kunt erbij zijn!

Goed om te weten dat oud-deelnemers aangeven met meer vertrouwen aan de slag te zijn met de innovaties in hun eigen organisatie of als extern adviseur in die van een opdrachtgever. Zij waarderen de NOVO-opleiding steevast met een 8,4 of hoger.

Wij organiseren op een aantal momenten een ONLINE bijeenkomst voor iedereen die kennis wil maken met de NOVO-opleiding. We laten je op actieve wijze kennismaken met de opleiding en onze manier van werken.

Wat                ONLINE Informatiebijeenkomst opleiding NOVO-procesbegeleider
Duur               45 minuten
Wanneer

  • 4 maart om 16.00 uur
  • 9 april om 16.00 uur
  • 16 mei om 16.00 uur
  • 3 juni om 16.00 uur
  • 3 juli om 16.00 uur

Aanmelden bij Erica ter Wee: ericaterwee@linqueconsult.nl
Na opgave ontvang je voor aanvang van de bijeenkomst een link.

Meer weten over de opleiding tot NOVO-procesbegeleider? Raadpleeg dan www.novo-procesbegeleider-phbo.nl  of neem contact op met Erica ter Wee, tel. 06 13 19 98 98.