Professionalisering medewerkers overheidsorganisaties

Al vele jaren werkt LinQue Consult samen met overheidsorganisaties daar waar het gaat om het opleiden, begeleiden van professionals die in hun eigen organisatie hun collega’s professionaliseren.

 

Uit de praktijk

Bij veel overheidsorganisaties leiden professionals hun collega’s op tijdens interne opleidingen en/of op de werkvloer. Deze taak krijgen ze toebedeeld omdat zij expert zijn en veel ervaring hebben rondom een bepaald vakgebied. Expert zijn is één. Het overbrengen van kennis en ervaring twee. De overheidsorganisaties vragen ons opleidingstrajecten te verzorgen waarin deze professionals zich stap voor stap ontwikkelen tot docenten, begeleiders of coaches.

Reacties van klanten

‘De training didactische vaardigheden geeft veel praktische handvatten en tegelijkertijd krijgen wij inzicht in achtergrond zodat we ook weten waarom jullie doen wat je doet. Dat motiveert en geeft inzicht in de rol van de docent.’

‘Jullie doen zelf wat je ons leert. Jullie vervullen daarmee de voorbeeldrol voor hoe wij als coaches mensen kunnen motiveren en inspireren.’

 

Wat biedt LinQue

LinQue Consult is in samenspraak de ontwikkelaar en uitvoerder van leeractiviteiten voor medewerkers van de verschillende overheidsorganisaties. De leeractiviteiten zijn:

  • Trainingen (online) didactische vaardigheden voor docenten
  • (Online) trainingen coachvaardigheden voor praktijkbegeleiders
  • (Online) lesobservaties bij en coaching van docenten
  • Workshops op docentendagen (coaching, leervoorkeuren, groepsdynamiek, …)
  • (Online) assessments van trainers

Voor vragen of meer info

Kunt u contact opnemen met onze experts.

Wij helpen u uitblinQuen