Ik ben de sparringpartner waartegen je alles kunt zeggen.

Wie ben je voor de klant?

Mijn rol is een combinatie van adviseur en coaching mentor. Ik kies voor wederkerigheid in relaties door me te verdiepen in de ander en mezelf ook te laten bevragen. Dat levert een relatie op zonder troebelheid. Ik probeer mensen mee te nemen naar hun drive. Dit geeft soms inzichten waar ze nooit eerder aan gedacht hebben. Het is geen mechanisch werk. Ik investeer echt in een relatie. Ik wil er volledig voor de ander zijn en geef de ander de ruimte om zichzelf te zijn. Deze principes pas ik zowel toe bij de individuele coaching als bij het begeleiden van teams.

Wat is je kracht?

Mijn kracht is mensen de verbinding laten voelen. Met zichzelf en met de ander. Ook kan ik snel een nieuw inzicht of een andere aanpak aanboren. De kern raken van wat echt speelt! Vervolgens samen verder bouwen, als individu en als team. De drie elementen, ‘why, how, what’ uit de Golden Circle van Simon Sinek vind ik belangrijk. Het ‘waarom’, de filosofische kant, neem ik altijd mee en is richtinggevend voor het “hoe” en het “wat”. Daarin toon ik mijn resultaatgerichtheid. In mijn contact met klanten ben ik laagdrempelig; de sparringpartner waar je alles tegen kunt zeggen. In combinatie met de kennis en ervaring die ik inbreng gaan we er samen voor.

Wat drijft je?

Mij drijft het contact met mensen. Ik vind het fantastisch als mensen groeien. En dit dan gezamenlijk constateren. Soms gebeuren er al dingen op basis van het feit dat er een eerste afspraak is. Dan gaat iemand al aan de slag. Ik bied mensen de ruimte om na te denken en samen maken we de verbeterslag.

 

Mijn projecten

Wij helpen u uitblinQuen